luni, 22 august 2011

Pui vienez


Ingrediente
-          2-3 cartofi
-          un piept de pui
-          o cana de iaurt cremos sau smantana dupa preferinta
-          un gogosar
-          un ardei
-          o rosie
-          o ceapa mare (doua mai mici)
-          sare, piper, condimente, verdeata
-          cascaval ras sau mozarella


Preparare
Se taie pieptul de pui si cartofii cubulete, ceapa felii, legumele bucati mai mari. Se amesteca toate ingredientele intr-un bol, se condimenteaza si se pune iaurtul/smantana.
Amestecul se pune intr-un vas de ceramica sau yena, se acopera, si se da la cuprorul preincalzit aproximativ 45 minute. Cand e gata se ia capacul si se pune cascavalul/mozarella deasupra si se mai lasa in cuprorul dat la mic aproximativ 5-10 minute.

Gata! Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu