sâmbătă, 14 aprilie 2012

Pasca cu branza


Ingrediente pentru blat:
- 300 g biscuiti
- 200 g unt
- 2-3 linguri de lapte

Ingrediente pentru umplutura: 
- 800 g branza dulce (mai cremoasa)
- 4-5 oua
- 200 g zahar (sau dupa gust)
- zahar vanilat sau esenta de vanilie dupa gust

Cum se face:
Maruntim bine biscuitii (au ii dau prin masina de nuca) si ii amestecam cu untul topit si cu laptele.
Ii punem intr-o forma de tort cu peretii detasabili si presam bine cu o lingura.
Amestecam branza, ouale, zaharul, esenta, mixam la viteza mica pana se
omogenizeaza amestecul.
Turnam amestecul de branza peste blatul de biscuiti si dam la cuptor pentru aproximativ 60-70 de minute.

Optional, in umplutura  se pot pune bucatele de nuca, migdale, stafide, merisor etc.

Rezultatul:

Inainte

Dupa



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu